< ---- Terug naar de voorpagina

Anke Ketelaars

Wie ben ik? Op deze vraag heb ik geen eenduidig antwoord. De vraag "Wie ben ik allemaal?" vind ik dan ook vele malen meer recht doen aan ieders persoonlijkheid.

Zo houdt de romanticus/mysticus in mij van verhalen. Verhalen die de hindernissen die in ieder leven genomen moeten worden, een zinvolle betekenis toekennen, en/of als morele leidraad kunnen dienen. In mij huist echter ook de filosoof/analist. Dit deel van mij houdt ervan existentiële thema's kritisch te benaderen, te confronteren, en onderhuids sluimerende gevoelens en overtuigingen manifest te maken.

Het is deze, ogenschijnlijk tegenstrijdige, combinatie die mijn manier van begeleiden onderscheidt en meerwaarde geeft. Illustratief in dit verband is onder meer dat ik sinds 1997 als senior coach, verbonden ben aan Philips Nederland. Mijn track record aldaar kent een gemiddelde van 4,4 (4 = zeer goed en 5 = uitstekend). 

Momenteel studeer ik, naast mijn werk, (deeltijd) Religiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb mij gespecialiseerd in het 'Grote Verhaal van Oude Wijsheid' en de existentiële filosofie. De bachelorfase heb ik inmiddels afgerond. Mijn scriptie is beoordeeld met een 9. 

Een overzicht van mijn loopbaan en opleiding vindt u op Linkedin:


< ---- Terug naar de voorpagina

Namaste Webdesign