< ---- Terug naar de voorpagina

Symboliek

Bij Al Risha kun je terecht voor een consult/workshop met als thema Symboliek & Levenskunst. Hierin staat je innerlijke belevingswereld centraal. Een wereld die niet te toetsen of te meten valt, maar die daarom niet minder "Echt" of "Waar" is. Want uiteindelijk is het de enige plek waar we liefde kunnen beleven, de waarde van iets kunnen voelen, mededogen kunnen opbrengen, vreugde en geluk kunnen ervaren, en echt contact met onszelf of anderen kunnen maken. 

Zicht op je innerlijke belevingswereld maakt dat je meer in overeenstemming kunt leven met je eigen natuur. Alles voelt dan directer en spontaner. Je schept vreugde in de wonderlijke persoon die jij bent met al zijn imperfecties en ogenschijnlijke tegenstrijdigheden. Ogenschijnlijk, want het is heel goed mogelijk om de spanning die dit oproept om te buigen tot een boeiend en creatief samenspel.

Symboliek is een uitermate geschikt instrument om je innerlijke belevingswereld in kaart te brengen. Daarom gebruik ik, op verzoek, ook de universele symboliek uit het 'Grote Verhaal van Oude Wijsheid' als instrument bij loopbaan- en levensvragen. Deze symbolentaal, gebaseerd op het geocentrische wereldbeeld waarin de zon en andere hemellichamen een grote rol spelen, vertelt een samenhangend verhaal over innerlijke strijd, talenten, kracht, karakter, hindernissen en levenspad.

De ervaring heeft mij inmiddels geleerd dat dit instrument niet alleen effectief maar ook uitermate efficiënt werkt. Vaak is één consult al voldoende om tot verstrekkende inzichten te komen. Bovendien blijkt het voor degenen die geloven dat er meer is tussen 'Hemel en Aarde', een zeer waardevolle bijdrage aan het verwerven van levenskunst.  


< ---- Terug naar de voorpagina

Namaste Webdesign